fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Dissabte 15 de juny de celebra el Ple de constitució de la nova corporació 2019-2023 -Política- 15/06/2019

Dissabte, 15 de juny, a les 12 h, s'iniciarà el Ple extraordinari de constitució de la nova corporació. Tal com marca el procediment, primer es constituirà la Mesa d'Edat, integrada pels electes de més i menys edat, tot seguit els regidors i regidores presentaran les credencials davant la mesa i ocuparan els seus seients. Un cop hagin jurat o promès com a regidors i regidores, es procedirà a l'elecció de l'Alcalde o Alcaldessa, que passarà a ocupar la presidència del Ple.

Dissabte 15 de juny de celebra el Ple de constitució de la nova corporació 2019-2023 -Imatge 1-

La sessió finalitzarà amb els parlaments dels portaveus dels grups municipals, per ordre de menor a major nombre de vots obtinguts en les darreres Eleccions Municipals del 26 de maig (SOM, ERC, Cs, PSC i Decidim), tancant l'Alcalde o Alcaldessa.

Les persones interessades poden assistir a Ple (c. de Balmes, 2- edifici Molí d'en Ginestar), tot i que tindrà prioritat el públic amb invitació. Donat l'aforament limitat, s'ha decidit habilitar un espai addicional amb pantalla de televisió. La sessió també es podrà seguir en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), ripolletradio.cat i el canal Ripollet TV a YouTube.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal