fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Policia local
Aparatós accident de trànsit al carrer de Balmes -Policia local- 25/10/2012

La matinada del 23 d'octubre es va produir un aparatós accident de trànsit al carrer Balmes amb resultat de la conductora ferida lleu. El vehicle accidentat va col·lidir amb un vehicle correctament estacionat sense conductor, va rebotar i posteriorment va bolcar. La no implicació d'altres vehicles en moviment va evitar una desgràcia major.

Aparatós accident de trànsit al carrer de Balmes -Imatge 1-

La causa probable de l'accident, segons l'estudi de la Policia Local de Ripollet, va ser una distracció de la conductora que no va poder evitar col·lidir amb un vehicle estacionat a la via.

Baixa sinistralitat
Segons dades de la Policia Local, Ripollet és un dels municipis amb un índex de sinistralitat més baix, amb pocs ferits greus i cap mort en els darrers 10 anys. La Policia Local de Ripollet, a més de les classes d'educació viària a les escoles del municipi que ho sol·liciten, també fa controls d'alcoholèmia, de documentació i de velocitat, a banda de la col·laboració en campanyes coordinades amb el Servei Català de Trànsit. A més d'aquestes actuacions, també s'adopten mesures en matèria de seguretat vial com la construcció de rotondes, passos elevats i millores en matèria d'ordenació del trànsit i senyalització.

La Policia Local també ha destacat que aquest baix índex de sinistralitat "no seria possible si, a més d'aquests esforços, no es comptés amb la conscienciació dels conductors i vianants". Per això, la Policia Local de Ripollet agraeix la col·laboració ciutadana i torna a oferir els seus telèfons de contacte per a qualsevol tipus d'emergència o requeriment: 092 (només des de telèfon fix) i 935046006 (des de fix i mòbil).

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal