fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
SOM Ripollet presenta el seu programa electoral -Política- 06/05/2019

El passat diumenge, 5 de maig, la formació política SOM Ripollet va presentar a la Fira d'Entitats, davant la ciutadania, el seu programa que ha estat creat "a partir de les aportacions de veïnes i veïns, entitats, organitzacions, associacions i AMPAS", tal com han anunciat en una nota de premsa. El defineixen com "un programa senzill, però real, assumible, viable i realitzable". De fet, tal com han comentat en diverses rodes de premsa, el seu objectiu principal és "el manteniment del servei a les persones", per això pretenen "posar l'Ajuntament al servei de la ciutadania".

SOM Ripollet presenta el seu programa electoral -Imatge 1-

Entre les propostes, destaquen la construcció de la residència municipal per mitjans propis, l'augment de la neteja viària, la recollida porta a porta dels residus dels establiments per evitar aglomeracions als contenidors i la realització d'obres municipals amb persones en situació d'atur. També proposen la remodelació dels parcs i la seva adaptació per a persones amb diversitat funcional, a més d'un projecte de dinamització social dels parcs.

En l'àmbit cultural, proposen l'ampliació de l'oferta cultural i facilitar l'accés a aquesta, així com la creació d'un nou espai cívic-cultural dinamitzat al barri de Pont Vell-Tiana. Pel que fa a educació, proposen dotar de més recursos a les escoles públiques, en especial a l'atenció a la diversitat, per tal de potenciar la inclusió escolar. Relacionat amb la diversitat, proposen la creació d'un transport adaptat gratuït per a visites mèdiques per a gent gran i persones amb diversitat funcional.

A més, tal com van presentar en una roda de premsa, proposen la creació d'un espai dinamitzat per a joves amb una oferta diürna i nocturna d'activitats i oci, a més de la creació d'un carnet jove amb avantatges en formació, esports, cultura, oci, etc. Pel que fa a esports, proposen la remodelació de les instal·lacions esportives del PAME i del pavelló, a més dels camps del futbol municipals i altres espais públics dedicats a l'esport.

Per últim, proposen apropar l'Ajuntament a la ciutadania a partir de la creació d'una aplicació mòbil amb la qual poder facilitar la comunicació i gestionar, tramitar i fer el seguiment de queixes, opinions, suggeriments, instàncies, etc., a més d'accedir de manera ràpida i fàcil a qualsevol mena d'informació referent al municipi, així com avisos, notícies, activitats, etc.

NdP / JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal