fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Política- 30/04/2019

El grup municipal de Ciutadans va presentar ahir dilluns la seva candidatura a les eleccions del pròxim 26 de maig. El partit taronja va omplir de simpatitzants el Centre Cultural per escoltar els discursos del candidat, de la diputada al Parlament de Catalunya per C's María Valle i del número dos de la llista municipal, Fco. Javier Tapia.

Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Imatge 1-Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Imatge 2-Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Imatge 3-Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Imatge 4-Ciutadans presenta la candidatura encapçalada per Josep Gabarra -Imatge 5-

Josep Gabarra va remarcar que la formació no té com a enemics els altres partits que es presenten, sinó "la brutícia, l'atur i les dificultats d'aparcament a molts barris". Va acusar el govern municipal de no haver fet res del que va prometre fer aquests quatre anys, i va assegurar que la seva candidatura és un "viatge a la il·lusió", que en cas de governar tindrà tolerància zero amb l'incivisme i que farà una revisió a la baixa de l'IBI, l'impost de circulació i l'impost d'escombraries.

La diputada al Parlament de Catalunya, María Valle, va assegurar que "s'ha de defensar la llibertat i la igualtat" en un moment de "fractura social". Va defensar la candidatura ripolletenca del seu partit, que va indicar que està feta "de treballadors" que formen un gran equip, encapçalat per un Josep Gabarra amb "una gran capacitat de resolució de problemes".

Tant Fco. Javier Tapia a la presentació com Valle i Gabarra van agrair el suport dels ripolletencs que els van votar a les eleccions de diumenge, però van lamentar que "el naufragi del PP" els impedeixi governar el país.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal