fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'AFOCER presenta el llibre amb motiu dels seus 50 anys -Cultura- 27/04/2019

L'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet) ha presentat el seu llibre '50 Anys fotografiant el pas del temps', a la seu de la Societat Coral 'El Vallès', i ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones, inclòs el president de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), Josep A. Andrés Ferris.

L'AFOCER presenta el llibre amb motiu dels seus 50 anys -Imatge 1-L'AFOCER presenta el llibre amb motiu dels seus 50 anys -Imatge 2-L'AFOCER presenta el llibre amb motiu dels seus 50 anys -Imatge 3-L'AFOCER presenta el llibre amb motiu dels seus 50 anys -Imatge 4-

L'acte ha estat presentat per l'anterior president de l'associació i persona encarregada d'elaborar el llibre, Vicens Semper, que ha remarcat la importància històrica de l'associació i la feina que hi ha hagut al darrere del llibre, que ha comptat amb la participació de més d'una vintena de socis. Semper ha volgut agrair a Jaume Badia, president durant 30 anys de l'associació, i "font indispensable" per dur a terme l'obra.

L'actual president, Josep Manel Requena, ha aprofitat per agrair la presència del president de la FCF, i ha recordat als presents les properes activitats de l'associació, com la inauguració de l'exposició MONPHOTO 2018 el pròxim dia 10 de maig, a les 19.30 h, al Centre Cultural, i el festival A|VIDEO|REPORTER(A|V|R), que es celebarà del 28 al 30 de juny a Ripollet i Cerdanyola.

Finalment, Jose A. Andrés Ferris, president de la FCF, ha volgut agrair l'esforç i dedicació de l'associació durant tots aquests anys, en especial pel seu paper en festivals internacionals com l'Aqüeducte, i ha animat als presents a "gaudir de la fotografia".

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal