fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Política- 26/04/2019

El grup dels socialistes de Ripollet ha presentat a un Centre Cultural ple a vessar els principals punts del seu programa electoral de cara a les eleccions Municipals del 26 de maig, així com un per un tots els membres de la seva llista. El líder i cap de llista de la formació, Luís Tirado, ha remarcat que la candidatura busca representar a "un Ripollet per a tothom", i ha insistit en el fet que l'objectiu de la seva llista no és un altre que guanyar i buscar la majoria absoluta per recuperar el govern a la ciutat.

El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Imatge 1-El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Imatge 2-El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Imatge 3-El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Imatge 4-El PSC presenta la candidatura a les Municipals -Imatge 5-

Qui va ser alcalde de Ripollet pel PSC del 2001 al 2015, Juan Parralejo, ha presentat a Tirado i ha remarcat que fa quatre anys els socialistes van perdre l'alcaldia perquè les condicions polítiques i socials a Catalunya i la resta d'Espanya havien creat una "tempesta perfecta" que va perjudicar-los. També ha criticat durament el govern actual, que "ha generat frustració" segons Parralejo, que tancarà les llistes en una posició honorífica.

Entre els punts del seu programa, Luís Tirado ha destacat especialment la millora de la neteja dels carrers, amb la implantació d'un test d'ADN a les defecacions dels gossos; la construcció d'una residència per a la gent gran i de 80 habitatges protegits; la millora de la seguretat amb un increment de la presència de les patrulles policials a peu; la finalització d'una Ronda Nord, i la implementació d'una tarifació social a les guarderies i l'escola de música, a més d'altres propostes que ja han anat desgranant a les seves rodes de premsa setmanal. Els socialistes ripolletencs han estat acompanyats pels alcaldables del PSC de les poblacions de Santa Perpètua i Montcada, amb les que han assegurat que col·laboraran estretament.

Tant Tirado com Parralejo no han deixat escapar l'ocasió per, a més, fer una crida a la població perquè voti diumenge, per tal d'"aturar la dreta que s'acosta".

Presentació de les propostes culturals
El dia abans de presentar la candidatura el grup socialista va presentar les seves propostes culturals de la mà de Ramón Martos, número tres de la llista i responsable de l'àrea de Cultura a la candidatura. Entre les iniciatives destaquen la creació de nous espais culturals per a les entitats, la construcció d'un nou arxiu municipal i acostar actes de la Festa Major a moltes zones de Ripollet que actualment no hi participen.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal