fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 25 d'abril del 2019 -Plens- 25/04/2019

Aquest dijous, 25 d'abril, a les 19.30 h, tindrà lloc una nova sessió plenària, que compta amb 14 punt a l'ordre del dia. El Ple tindrà lloc a la Sala de Plens municipal (c. de Balmes, 2- edifici Molí d'en Ginestar). Les persones interessades poden assistir al Ple o seguir-lo en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), online a ripolletradio.cat i el canal de Youtube Ripollet TV.

Avanç del Ple Ordinari del 25 d'abril del 2019 -Imatge 1-Avanç del Ple Ordinari del 25 d'abril del 2019 -Imatge 2-Avanç del Ple Ordinari del 25 d'abril del 2019 -Imatge 3-
Entre els punts de l'ordre del dia hi ha donar compte de la liquidació del pressupost general de l'exercici 2018; els expedientst de modificació de crèdits núm. 3/2019 i 4/2019; l'aprovació de l'acord de condicions de treball per als empleats públics de l'Ajuntament de Ripollet i organismes autònoms; l'aprovació del text dels encàrrecs a Genera, Mitjà propi de Ripollet, S.L., de l'exercici de l'activitat econòmica de neteja de les instal·lacions de titularitat municipal i els ens i organismes dependents i de l'exercici de la prestació del servei de les escoles bressols municipals; l'aprovació dels preus públics del servei municipal de l'escola de música; el conveni de col·laboració institucional entre l'Ajuntament de Ripollet i l'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial; el conveni de col·laboració i d'encarrec de gestions entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament relatiu a la borsa de mediació per al lloguer social i al programa de mediació per al lloguer social; l'aprovació inicial de la modificació del pla general metropolità a l'illa delimitada per l'avinguda de Catalunya, el carrer Tramuntana, l'avinguda Mediterrani i la rambla de les Vinyes; l'aprovació de la tercera pròrroga del contracte administratiu de serveis de conservació, neteja i manteniment d'espais verds de Ripollet, i un torn de precs i preguntes.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal