fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Política- 17/04/2019

La consellera de Salut (ERC), Alba Vergés, va defensar el paper d'ERC al Congrés dels Diputats com a "partit groc" i garant de les polítiques d'esquerres, a l'acte, organitzat el dimarts, 16 d'abril, per la secció local d'ERC, al Centre Cultural de Ripollet. L'obertura va anar a càrrec del cap de llista de Ripollet, Eugeni Montanuy, qui va destacar la importància del partit republicà per aturar la tornada de la dreta. Seguidament va intervenir la ripolletenca Núria Escursell, integrant de les llistes per Barcelona, en representació de Jovent Republicà. Escursell va manifestar que "cal estar a Madrid per plantar cara al trifachito".

La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Imatge 1-La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Imatge 2-La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Imatge 3-La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Imatge 4-La consellera de Salut (ERC) participa en un acte electoral a Ripollet -Imatge 5-

En la seva intervenció, Alba Vergés va explicar el lema de la campanya electoral d'ERC: "Va de llibertat va de la llibertat de tots i totes perquè les persones es puguin desenvolupar en llibertat". També va comentar que en veure la imatge de Neus Català a la façana del Casal de Joves havia pensat en Oriol Junqueras, que "té l'honor de ser pres polític" i que "igual que Neus Català aguanta la mirada als repressors. Mai trobarem la renúncia en els ulls de l'Oriol, com tampoc els vam trobar en els de Neus Català". Finalment, va reflexionar sobre el PSC, a qui va qualificar de "perill real", perquè "pot obrir el pas a Ciutadans, que és la dreta disfressada".
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal