fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presenta les seves propostes d'esports -Política- 05/04/2019

El PSC de Ripollet va presentar en roda de premsa les seves propostes pel que fa als esports de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Diego Puig, responsable de l'àrea d'esports de la candidatura, acompanyat del cap de llista Luís Tirado, va exposar les principals idees, que volen ser transversals per vincular l'esport a altres àmbits com la sanitat, l'ocupació, el medi ambient o la conciliació familiar.

El PSC presenta les seves propostes d'esports -Imatge 1-El PSC presenta les seves propostes d'esports -Imatge 2-
Entre les propostes més destacades hi ha la modificació del Pla Director del Poliesportiu, que consideren insuficient, i hi inclourien una zona d'aigües i un espai de ludoteca, on les famílies puguin deixar els més petits mentre fan esport. El PSC també proposa ampliar-ne els horaris, i oferir més activitats dirigides i per a nens petits els dissabtes al matí.

També van reivindicar l'esport com a dinamitzador econòmic de Ripollet, pel que impulsarien activitats com la Nit de l'Esport i una Mitja Marató de Ripollet, per atraure esportistes d'altres localitats a la ciutat, així com acollir competicions a les instal·lacions esportives ripolletenques. A més, proposen fer quatre noves pistes de pàdel i l'adequació de les instal·lacions esportives com les pistes de tenis i les instal·lacions dels camps de futbol.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal