fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 29 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Un espai juvenil dinamitzat i un carnet jove del municipi, dues propostes juvenils de SOM Ripollet -Política- 04/04/2019

El grup de treball juvenil de SOM Ripollet, s'ha reunit per presentar algunes de les propostes de l'Órea de joventut. Denuncien que a Ripollet, segons l'INE, hi ha a prop de 8000 joves i creuen que hi ha una manca enorme de recursos i espais juvenils.


Un espai juvenil dinamitzat i un carnet jove del municipi, dues propostes juvenils de SOM Ripollet -Imatge 1-

Afirmen que "hem arribat a veure joves als caixers dels bancs per passar la nit amb les seves amistats fugint del fred i la pluja de l'hivern". I afegeixen "aquests casos sˇn intolerables i s'hauria de donar resposta potenciant espais de socialitzaciˇ i oci juvenil on afavorir les relacions socials entre els joves del municipi".

Per aquesta raˇ, proposen la creaciˇ d'un espai juvenil dinamitzat amb diferents espais d'oci on la joventut pugui reunir-se, parlar, jugar a jocs de taula, veure una pelĚlÝcula o escoltar m˙sica, entre d'altres. La idea Ús fer un espai ampli i polivalent, on tothom tingui cabuda i estigui dinamitzat amb una Ómplia oferta d'activitats i recursos.

A mÚs, promouen la creaciˇ d'un carnet jove municipal amb descomptes en formaciˇ, transport, cultura, esport, oci... amb l'objectiu de potenciar la participaciˇ juvenil en les activitats i la dinÓmica del municipi. Expliquen que tothom tÚ dret a participar i que l'accÚs a la participaciˇ del teixit municipal no hauria d'estar vinculat als recursos econ˛mics de cadasc˙, en especial, d'aquells sectors mÚs vulnerables, com sˇn els joves.


NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal