fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Un espai juvenil dinamitzat i un carnet jove del municipi, dues propostes juvenils de SOM Ripollet -Política- 04/04/2019

El grup de treball juvenil de SOM Ripollet, s'ha reunit per presentar algunes de les propostes de l'àrea de joventut. Denuncien que a Ripollet, segons l'INE, hi ha a prop de 8000 joves i creuen que hi ha una manca enorme de recursos i espais juvenils.


Un espai juvenil dinamitzat i un carnet jove del municipi, dues propostes juvenils de SOM Ripollet -Imatge 1-

Afirmen que "hem arribat a veure joves als caixers dels bancs per passar la nit amb les seves amistats fugint del fred i la pluja de l'hivern". I afegeixen "aquests casos són intolerables i s'hauria de donar resposta potenciant espais de socialització i oci juvenil on afavorir les relacions socials entre els joves del municipi".

Per aquesta raó, proposen la creació d'un espai juvenil dinamitzat amb diferents espais d'oci on la joventut pugui reunir-se, parlar, jugar a jocs de taula, veure una pel·lícula o escoltar música, entre d'altres. La idea és fer un espai ampli i polivalent, on tothom tingui cabuda i estigui dinamitzat amb una àmplia oferta d'activitats i recursos.

A més, promouen la creació d'un carnet jove municipal amb descomptes en formació, transport, cultura, esport, oci... amb l'objectiu de potenciar la participació juvenil en les activitats i la dinàmica del municipi. Expliquen que tothom té dret a participar i que l'accés a la participació del teixit municipal no hauria d'estar vinculat als recursos econòmics de cadascú, en especial, d'aquells sectors més vulnerables, com són els joves.


NdPAGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal