fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Política- 12/03/2019

El PSC de Ripollet ha presentat la llista electoral de les pròximes Eleccions Municipals amb vocació de "guanyar" i aglutinar el vot d'esquerres no independentista, segons va declarar, en roda de premsa, el seu cap de llista i portaveu del grup socialista, Luís Tirado. Va destacar el suport unànime de la militància a la llista, així com la seva paritat, qualificació i arrelament social, cultural, esportiu i, especialment, a les AMPA. Com a número 2 va Eva Herrera, qui va ressaltar la renovació de la formació. De número 3 han fitxat -com a independent- a Ramon Martos, ex cap de llista d'Iniciativa, amb el missatge que "el PSC és la millor opció també per als votants fidels d'esquerres, d'Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i Podem", que no se sentin identificats amb les posicions independentistes, segons Tirado.

El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Imatge 1-El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Imatge 2-
El cap de llista socialista va definir la llista del PSC a les Eleccions Municipals com a "amable i positiva, amb un programa ambiciós, per un Ripollet millor, amb serveis de qualitat". Per a Tirado, la legislatura de Decidim han estat "quatre anys perduts, en què s'ha desaprofitat un cicle econòmic alcista per lluitar contra l'atur". Segons el mateix, Decidim ha estat "incompetent, incomplidor i ha governat només per a una part, els independentistes". Per la seva part, Ramon Martos, qui va dir sentir-se còmode amb la línia no independentista dels socialistes, va definir els darrers quatre anys com "un bany de realitat per a Decidim" que, segons ell, podria facilitar un nou marc de col·laboració en el futur. Finalment, Tirado va definir aquests anys a l'oposició com un temps d'aprenentatge i va concloure dient "com a maratonià que sóc, ens hem estat entrenant, preparant-nos i aprenent, amb temps i il·lusió, per arribar a la meta, que és tornar a governar Ripollet".

Fotos
- 19 dels 21 integrants de la llista
- roda de premsa de presentació de la llista



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal