fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP portarà al Ple una moció sobre les plagues d'insectes -Política- 11/03/2019

El grup municipal del Partit Popular a Ripollet portarà al Ple municipal el problema amb les plagues d'insectes que, asseguren, pateixen algunes zones de Ripollet com ara els voltants del parc Rizal o el barri de Can Tiana - Pont Vell.

El PP portarà al Ple una moció sobre les plagues d'insectes -Imatge 1-El PP portarà al Ple una moció sobre les plagues d'insectes -Imatge 2-
Aquestes plagues han proliferat, segons el líder dels populars a Ripollet Víctor Diéguez, per la falta de civisme, el millor clima i les deixalles que es troben fàcilment per culpa, en part, del mal estat d'alguns contenidors. Per solucionar-ho, els populars proposen ajudar als veïns arreglant els contenidors trencats i que no encaixen amb les voreres, i fent també actuacions als locals que estiguin tancats i siguin font d'aquestes plagues.

El Partit Popular va denunciar també, en una roda de premsa la setmana passada a la seva seu, alguns problemes que els ciutadans els fan arribar. Entre d'altres, la falta d'enllumenat a alguns carrers a primera hora del matí quan encara és fosc, l'ús indiscriminat i sense control dels bufadors per part del personal de neteja i la falta de manteniment en alguns parcs.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal