fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
En marxa el Pla d'Ocupació Local 2019 -Serveis- 06/03/2019

El passat divendres, 1 de març, es va posar en marxa el Pla d'Ocupació Local (POL) 2019, finançat directament per l'Ajuntament de Ripollet, a càrrec dels pressupostos del Patronat Municipal d'Ocupació. Enguany, es destinen un total de 306.338,31 euros, que han permès contractar, en una primera fase, a 13 persones en atur. El PMO preveu que al llarg de 2019 un total de 66 persones siguin contractades en plans d'ocupació, tant locals com finançats per altres administracions.

En marxa el Pla d'Ocupació Local 2019 -Imatge 1-

El perfil professional de les persones contractades al POL és variat, ocupant diferents llocs de treball com ara oficials i peons de pintura, ferreria, paleta, llauneria, peons de neteja, auxiliars administratius i dinamitzador esportiu. En la segona fase del projecte es preveu contractar més peons de neteja, fins a un total de 21 persones.

A més de l'experiència professional, les persones contractades també rebran formació en diverses matèries, com ara prevenció de riscos laborals, igualtat de gènere i LGTBI, emprenedoria i recerca de feina. Els objectius del Pla d'Ocupació Local són reduir la taxa d'atur al nostre municipi, ajudar a millorar i fomentar l'ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

Plans d'ocupació 2019
Els plans d'ocupació es van iniciar el mes de gener, amb 25 persones contractades al programa Treball i formació i 7 a l'Enfeinat, tots dos finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). També hi ha previst aquest mes de març l'inici del Programa Complementari de la Diputació de Barcelona, amb 6 persones contractades. La segona fase d'aquest programa es faria el gener de 2020.

El Pla d'Ocupació Local, amb 21 persones contractades, té previstes dates d'inici, a més d'aquest mes de març, al juliol i a l'agost. Per últim, el mes de maig de 2019 està previst iniciar el Projecte SAM2 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb 7 persones contractades. En total, 66 persones al llarg de 2019 iniciaran contractes en plans d'ocupació.

NP/A.B.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal