fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet, escenari d'un Escape City dins els actes de l'Any Scènica -Cultura- 04/02/2019

El passat dijous, 31 de gener, es va presentar l'Escape City Ripollet, una activitat per a gaudir en família o amics, organitzada per Playful Events i a la qual ha decidit donar suport el Patronat Municipal de Cultura i el grup motor de l'Any de les Arts Escèniques. A l'Escape City Ripollet l'escenari de joc no serà un espai tancat, com és habitual, sinó tota la ciutat, on jugaran multitud d'equips de forma simultània. Tindrà lloc el diumenge 24 de març, de 9.30 a 14.30 h.

Ripollet, escenari d'un Escape City dins els actes de l'Any Scènica -Imatge 1-Ripollet, escenari d'un Escape City dins els actes de l'Any Scènica -Imatge 2-

Es tracta d'una activitat inclosa en el programa de l'Any Scènica i que, a més, es fa per primera vegada a Ripollet. Les proves i enigmes que caldrà superar giraran entorn a espais, personatges i continguts vinculats amb les arts escèniques a Ripollet.

Des de l'Ajuntament es donarà suport a Playful Events, fent difusió de l'activitat i facilitant espais i infraestructura, tenint en compte que és un esdeveniment lúdic per a tots els públics, mai fet a Ripollet i que té un component cultural i social que li dóna un valor afegit a l'activitat.

Les inscripcions es poden fer a partir de l'1 de febrer, a través del web escapecity.net, on també trobaran tota la informació relativa a l'esdeveniment. Poden participar equips de 2 a 6 persones, majors de 10 anys.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal