fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'alcalde manifesta la seva preocupació al CatSalut pel trasllat de l'Oncologia Pediàtrica del Taulí -Sanitat- 25/01/2019

El passat dimarts, 22 de gener, l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, juntament amb l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, i l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, es va reunir amb el director del CatSalut, Adrià Comella, per parlar del trasllat de l'especialitat d'Oncologia Pediàtrica de la Corporació Sanitària del Parc Taulí a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Osuna va expressar la seva preocupació davant d'aquesta notícia i el seu malestar, per haver-se fet pública abans d'informar prèviament als alcaldes de les poblacions afectades.

L'alcalde manifesta la seva preocupació al CatSalut pel trasllat de l'Oncologia Pediàtrica del Taulí -Imatge 1-

L'alcalde demana, tant a la direcció del CatSalut com a la direcció mèdica d'Oncologia, que no es perdi aquest servei al Taulí i "que es vetlli per tal de continuar oferint un servei de qualitat i el més proper possible a la ciutadania".

La reunió va finalitzar amb el compromís del CatSalut d'estudiar les propostes dels alcaldes i d'informar adequadament sobre el trasllat i concentració de l'especialitat de l'Oncologia Pediàtrica a l'Hospital de la Vall d'Hebrón, especialment a la ciutadania dels municipis de l'Àrea d'influència del Parc Taulí.


Icona Fitxer PDF - 0,42 Mb - ripollet-san-tauli-oncologia-250119.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal