fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Cultura- 04/01/2019

Aquest 2019 farà 50 anys que s'organitza la Cavalcada de Reis de Ripollet. Al llarg d'aquest temps, han estat molts els mitjans de transport en què han arribat i encara més els esforços i imaginació que hi han posat tots els voluntaris que, any rere any, l'han fet possible. Enguany, l'entitat organitzadora, Ripollet Costums i Tradicions, tornarà a mobilitzar unes 200 persones, entre organització i el cos de ball de Diverfit, a més de seguretat i Brigada. Com cada any, prèviament, els Reis han fet dues jornades de recollida de cartes, una al centre i una altra al Pont Vell, amb la col·laboració de La Gresca i l'Ampa Ginesta, on han acudit, en total, més de 1.000 infants. A més, han organitzat dos tallers de corones al Centre Cultural, per lluir-les el dia de la Cavalcada.

Aquest dissabte, 5 de gener, els Reis Mags arribaran a Ripollet. Ses Majestats faran la seva entrada pel barri del Pont Vell, cap a les 17.30 h. Mentrestant, al parc del riu Ripoll, l'espera serà amenitzada per La Careta Teatre. Un cop creuin el pont de vianants, el Reis seran rebuts per l'alcalde, José M. Osuna, i els nens i nenes guanyadors del concurs El nostre somni de Nadal. A l'escenari, l'alcade Osuna farà entrega als Reis de les claus de totes les cases, tindran lloc els parlaments i els infants llegiran els seus somnis de Nadal. A continuació, al voltant de les 18.30 h, Ses Majestats pujaran a les seves carrosses i s'iniciarà la Cavalcada des del carrer de Balmes. La comitiva estarà formada per 7 carrosses.

El recorregut no s'ha modificat respecte d'altres anys. La Cavalcada passarà pels carrers de Sant Jaume i València, les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons i finalitzarà a l'avinguda de Maria Torras.

Ripollet Ràdio retransmetrà en directe la Cavalcada en un programa especial que començarà a les 17.30 h i serà presentat pels Tres Tenors, amb el suport dels serveis informatius i de locutors/es col·laboradors.


T.M/S.R.

La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Imatge 1-La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Imatge 2-La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Imatge 3-La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Imatge 4-La Cavalcada de Reis a Ripollet fa 50 anys -Imatge 5-


Icona Fitxer PDF - 4,12 Mb - ripollet-com-inforipollet-243-0119.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal