fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Obert el període de presentació d'obres al Concurs de Cartells de Festa Major 2019 -Cultura- 18/12/2018

L'Ajuntament de Ripollet ha obert el termini de presentació de les obres del Concurs de cartells per la Festa Major 2019. Com cada any, aquest certamen té la finalitat d'escollir la imatge de les festes que tindran lloc el 23, 24, 25 i 26 d'agost de 2019. Enguany, la Comissió de la Festa Major ha treballat amb la idea que "la Festa és més que un pollastre", fent referència al fet que gran part dels cartells que es presenten cada any tenen el pollastre com a element central.

Obert el període de presentació d'obres al Concurs de Cartells de Festa Major 2019 -Imatge 1-Obert el període de presentació d'obres al Concurs de Cartells de Festa Major 2019 -Imatge 2-

El termini de presentació serà fins al 31 de gener de 2019. Les obres es poden presentar a través de correu electrònic festamajor@ripollet.cat, o bé presencialment en el Registre del Patronat Municipal de Cultura, situat al Centre Cultural, en un CD signat amb pseudònim i un sobre tancat amb les dades personals, per tal de garantir l'anonimat.

Els criteris de valoració que ha marcat la Comissió són: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere.

Un cop finalitzi aquest període de temps, la Comissió seleccionarà un màxim de 3 propostes d'entre totes les presentades, que seran els 3 candidats finalistes. No serà altra que la votació popular la que decidirà, finalment, quina serà la imatge guanyadora.

La votació es podrà fer a través de www.ripollet.cat, des del dia 18 de febrer i fins al 6 de març, a les 13 hores. D'altra banda, com cada any, els mitjans locals oferiran una butlleta de vot per fer possible el vot presencial, que es podrà dipositar en una urna situada al Centre Cultural.

El veredicte es farà públic el pròxim 12 de març al Centre Cultural, moment en què s'obrirà el sobre que conté les dades de la persona guanyadora. El premi està dotat amb 600 euros.

NP/S.R.


Icona Fitxer PDF - 0,75 Mb - Bases-Concurs-Cartells-Festa-Major-Ripollet-2019.pdf 

AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal