fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Ens havíem barallat tant!" estrena l'Espai Escenari de l'AETMV -Cultura- 15/11/2018

Aquesta temporada, aprofitant la celebració del 25è aniversari de l'entitat, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell estrena l'Espai Escenari. Es tracta d'una nova oferta d'espectacles de petit format, experimentals o alternatius, no inclosos en la programació trimestral, on públic i intèrprets comparteixen el mateix espai: l'escenari.

El muntatge "Ens havíem barallat tant!", sota la direcció i dramatúrgia d'Ivan Padilla, estrenarà l'Espai Escenari, avui, 15 de novembre, a les 21 h. El Teatre Auditori acollirà aquest diàleg entre Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany, interpretades per Mireia Cirera i Tàtels Pérez. "Ens havíem barallat tant!", títol d'un article que Montserrat Roig va escriure en morir Maria Aurèlia Capmany, ens trasllada al 1991, on Capmany entrevista Roig sobre el fet de ser dona i l'ofici d'escriure. Aquesta va ser l'última trobada de les escriptores, ja que, mesos més tard, totes dues morien de la mateixa malaltia.

"Ens havíem barallat tant!" estrena l'Espai Escenari de l'AETMV -Imatge 1-

L'AETMV programa aquest espectacle en el marc de la celebració del 150è aniversari del naixement d'Aureli Capmany i els cent anys del naixement de Maria Aurèlia Capmany.

Les entrades, a un preu de 7 €, es poden adquirir avui, a la taquilla del Teatre Auditori. L'aforament és limitat a la capacitat de l'escenari. L'entrada per als socis de modalitat "total" és gratuïta, mentre que la resta tindran un descompte de 2 € en el preu de l'entrada.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal