fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP proposarà que es puguin habilitar locals comercials com a habitatges de lloguer per a joves -Política- 09/11/2018

L'agrupació local del Partit Popular proposarà una moció perquè es puguin habilitar locals comercials com a pisos de lloguer per a joves. Segons va avançar en roda de premsa el portaveu popular, Víctor Diéguez, a Ripollet hi ha un excés de locals en baixos d'edificis que no poden ser absorbits pel teixit comercial local, mentre hi ha una gran necessitat de pisos de lloguer. Segons van voler deixar clar Diéguez, no es tracta de donar carta blanca sinó que d'explorar aquesta possibilitat, estudiant el número necessari i regulant-la per evitar especulació o usos fraudulents. En opinió dels populars, l'Administració posa massa traves per poder convertir un local en habitatge. També van defensar que a més dels beneficiar als joves llogaters i als propietaris dels locals, la rehabilitació de locals també generaria feina i contribuiria a reduir la degradació dels carrers, amb molts locals tancats i tapiats.

El PP proposarà que es puguin habilitar locals comercials com a habitatges de lloguer per a joves -Imatge 1-

Preocupació de la llera del riu
Un altre punt destacat de la roda de premsa va ser la denúncia de l'abandonament de la llera del riu, que el PP va qualificar de perillosa en cas de fortes pluges. En aquest sentit, van explicar que la proliferació dels canyissars, arbres, horts i fins i tot construccions il·legals, podria fer de barrera a la baixada de l'aigua i provocar inundacions amb greus conseqüències. El portaveu popular va admetre que l'Ajuntament i els grups municipals han fet els seus deures, però que ni la Generalitat ni l'ACA estan posant fil a l'agulla, pel que va voler alertar de nou a la població perquè el tema no quedi en l'oblit.

Preguntes i queixes
D'altra banda, tal com fan de manera periòdica, van fer públiques diferents queixes i preguntes de la seva Oficina d'Atenció Ciutadana. La representant del PP, Cristina Lozano, va demanar que es pugui aparcar al carrer Àngel Guimerà una vegada s'acabi l'asfaltat i que es faci una neteja especial de les escales de davant l'església el cap de setmana. Per la seva part, Francina Sau va requerir que es vigili que les motos no aparquin a les voreres, un control perquè els jocs de pilota a la plaça de Pere Quart no molestin a les persones que van a comprar, major control del parc Gassó Vargas, sobre les que reiteradament es queixen els veïns; i finalment que s'intervingui en unes olors que provoca un habitatge ocupat del carrer d'Anselm Clavé.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal