fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 29 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Comença un nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop! -Joventut- 30/10/2018

Aquest mes d'octubre s'ha iniciat un nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop!. DesprÚs de l'experiŔncia del primer any, l'Ajuntament de Ripollet ha decidit consolidar el projecte com a espai de cohesiˇ entre els i les joves del municipi, amb un nou curs que s'allargarÓ fins al mes de maig i que actualment compta amb 19 participants.

Comença un nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop! -Imatge 1-

L'Alehop! neix com una iniciativa artÝstica, educativa, integradora i que promou l'oci saludable. S'adreša bÓsicament a joves de 12 a 16 anys. Els resultats a curt termini sˇn positius, per˛ Ús a travÚs de la continu´tat del projecte que es poden treballar en profunditat aspectes personals, grupals i socialitzadors dels joves.

Aquest projecte Ús una mostra del treball transversal que s'estÓ duent a terme a l'Ajuntament, ja que hi participen diferents departaments, a mÚs de comptar amb la colĚlaboraciˇ de l'Institut LluÝs Companys, on es realitza el curs.

La iniciativa es complementa amb el CircBarri, una jornada que aglutina els diferents projectes de circ que es fan a Ripollet i que en la seva primera ediciˇ, celebrada al maig, va comptar amb la participaciˇ de l'Alehop, La Careta i l'Afi El Martinet.

El taller de circ social es fa cada dimarts, de 17 a 18.30 h, a l'Institut LluÝs Companys i Ús totalment gratu´t. Encara queden places disponibles. Les persones que estiguin interessades poden dirigir-se al Centre Cultural.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal