fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 26 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
1a Festa del parc dels Pinetons amb tallers i castanyada -Medi Ambient- 26/10/2018

La sessió de Jugatecambiental del parc dels Pinetons del pròxim diumenge, 28 d'octubre, serà especial, ja que se celebrarà la 1a Festa del parc dels Pinetons. Es tracta d'una jornada festiva amb tallers i activitats, organitzada aprofitant la celebració de la castanyada i de la tardor, amb l'objectiu de posar èmfasi en els valors del parc i apropar-lo a la ciutadania, d'una forma festiva i divertida.

1a Festa del parc dels Pinetons amb tallers i castanyada -Imatge 1-1a Festa del parc dels Pinetons amb tallers i castanyada -Imatge 2-1a Festa del parc dels Pinetons amb tallers i castanyada -Imatge 3-

La jornada, adreçada a tothom i, en especial, al públic familiar amb canalla de totes les edats, tindrà lloc entre les 11.30 i les 13.30 h i comptarà amb la celebració de la castanyada, amb castanyes i boniatos per a tothom, i de dos tallers. En el primer, de micronatura, s'observaran amb la lupa binocular tots aquells aspectes de la natura del parc que normalment ens queden amagats per la seva petita mida. Aquest aparell ens oferirà una visió sorprenent d'aquesta micronatura. En el segon taller, d'empremtes de la natura, els participants cercaran al parc elements naturals que els serveixin d'inspiració, i que, a través de les seves textures, formes i colors siguin matèria primera per a petites obres d'art elaborades amb fang.

Jugatecambiental, espais de joc i experimentació

La Jugatecambiental és una iniciativa promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament. De les 39 que hi ha a parcs i platges metropolitanes, Ripollet en té dues, als parcs Massot i dels Pinetons, gestionades per La Gresca i l'Associació Ripollet Natura, respectivament. Es tracta d'espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. A banda de les activitats guiades, també disposen d'un espai de joc i experimentació no dirigit. Consulteu la programació de tardor de les dues Jugatequesambientals a les imatges adjuntes.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal