fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Societat Coral "El Vallès" oferirà la seva Creu de Sant Jordi a la ciutat -Cultura- 05/10/2018

La Societat Coral "El Vallès" oferirà, en un acte públic, la Creu de Sant Jordi al poble de Ripollet. Serà aquest dissabte, 6 d'octubre, a la plaça d'en Clos. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, i la presidenta de l'entitat, Carme Nebrera, i l'actuació de la Coral i la Banda de l'Escola de Música.

La Societat Coral "El Vallès" oferirà la seva Creu de Sant Jordi a la ciutat  -Imatge 1-La Societat Coral "El Vallès" oferirà la seva Creu de Sant Jordi a la ciutat  -Imatge 2-

El passat 23 de juliol, la Societat Coral "El Vallès" va rebre la Creu de Sant Jordi 2018 de mans del president de la Generalitat, Quim Torra, al Palau de la Música. El guardó va ser atorgat a l'entitat ripolletenca, de 140 anys d'història, "per la seva trajectòria en l'àmbit del cant coral des de fa gairebé un segle i mig, com a entitat degana del teixit associatiu de Ripollet. Membre de la Federació de Cors de Clavé, té els seus orígens en aquest moviment, que va fer possible l'accés de les classes populars a la cultura mitjançant el cant coral. La seva tasca de difusió de la llengua, la música i la cultura promou valors com la convivència, la participació i la perseverança".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal