fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Finalitzen les obres d'adaptació del camí d'accés al Poliesportiu -Urbanisme- 03/10/2018

A petició de la Taula de la diversitat funcional, l'Ajuntament de Ripollet ha portat a terme obres de pavimentació i adaptació del camí que accedeix al Poliesportiu Municipal des del vial del riu Ripoll fins al carrer de Magallanes. Aquest projecte, que millora l'accessibilitat del municipi, ha estat portat a terme per la Brigada Municipal d'Obres i ha tingut un cost d'uns 12.000 €.

Finalitzen les obres d'adaptació del camí d'accés al Poliesportiu -Imatge 1-Finalitzen les obres d'adaptació del camí d'accés al Poliesportiu -Imatge 2-Finalitzen les obres d'adaptació del camí d'accés al Poliesportiu -Imatge 3-

La Taula de la diversitat funcional va néixer al mes de maig del 2018 com un espai de debat sobre les mancances del municipi i les millores a dur a terme en temes d'accessibilitat. Les persones que hi formen part recullen les demandes de veïns i veïnes del municipi en relació als impediments que priven a les persones amb diversitat funcional del ple exercici dels seus drets. De fet, durant la visita al camí, membres de la Taula van traslladar al regidor de Mobilitat, Fran Sánchez i a l'equip tècnic de la regidoria noves propostes de millora, com ara l'adaptació de les voreres i accessos i la instal·lació de senyalització.

Entre altres propostes de la Taula de la diversitat funcional hi ha l'arranjament de voreres de la rambla de Sant Andreu, la instal·lació de quatre plataformes més en parades d'autobús, l'adaptació dels vestuaris del Poliesportiu i la instal·lació de places d'aparcament per a persones amb diversitat funcional arreu del municipi. L'Ajuntament està portant a terme, o té previst fer-ho, aquestes actuacions. En aquests moments, concretament, s'estan instal·lant semàfors sonors al carrer Balmes amb Padró i al vial del riu Ripoll, sota el pont de vianants.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal