fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
S'aprova una resolució del PSC que insta a la Generalitat a fer els institut-escola de Ripollet -Política- 24/09/2018

L'agrupaciˇ local del PSC de Ripollet ha fet p˙blica la recent aprovaciˇ d'una resoluciˇ per incloure els instituts-escola del Martinet i Els Pinetons dins la planificaciˇ escolar de la Generalitat dels pr˛xims quatre cursos. La iniciativa va ser presentada el passat 18 de setembre a la Comissiˇ d'Ensenyament de la Generalitat pels grups parlamentaris del PSC i Catalunya en Com˙.

S'aprova una resolució del PSC que insta a la Generalitat a fer els institut-escola de Ripollet -Imatge 1-

Segons un comunicat del PSC de Ripollet, la proposta va prosperar amb l'abstenciˇ d'ERC i el PDeCAT, que inicialment havien presentat dues esmenes, que es van desestimar, ja que, segons una nota del PSC "el regidor i candidat a l'alcaldia, Luis Tirado del PSC, va negociar amb les dues associacions de pares i mares mantenir el text Ýntegre i no acceptar les alĚlegacions per considerar-les una retallada inacceptable donada la necessitat evident i urgent de donar una resposta a l'educaciˇ secundÓria a Ripollet".

La resoluciˇ insta al govern de la Generalitat a quŔ l'estudi dels projectes entri als pr˛xims Pressupostos de la Generalitat, aixÝ com el reconeixement i suport a la continu´tat en la secundÓria de la "riquesa i diversitat" dels models pedag˛gics que hi ha a la poblaciˇ.
FOTO: arxiu.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal