fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'emoció d'Epidemic Dance Show torna al Teatre Auditori -Cultura- 21/09/2018

Aquest cap de setmana, la companyia de dansa Epidemic Dance Show portarà dos espectacles al Teatre Auditori. Es tracta d'Astrología, que es representarà el dissabte 22, a les 12 i les 18 h, a càrrec de l'Associació per la dansa Urban Show; i Sectas, el diumenge 23 a les 18 h.

L'emoció d'Epidemic Dance Show torna al Teatre Auditori -Imatge 1-L'emoció d'Epidemic Dance Show torna al Teatre Auditori -Imatge 2-

Juan López és el director d'Epidemic Dance Show, i president de l'Associació per la dansa Urban Show. La companyia va néixer el 2008 fruit d'una col·laboració amb altres professionals, i fa diverses activitats a Ripollet, on hi té més d'un centenar d'alumnes. A InfoRipollet li vam dedicar una entrevista que es pot llegir aquí.

Astrología una obra que és a la vegada expressió artística i educativa, ja que serveix perquè els més petits de l'associació aprenguin com es forma un espectacle d'aquest tipus, i a la vegada puguin ballar amb els adults. Sectas torna després de la seva estrena l'abril passat, a la inauguració de la temporada d'espectacles professonionals de l'Associació d'Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell.

Les entrades es poden adquirir una hora abans de l'espectacle a la taquilla, i costen 7 i 9 € per Astrología, i 9€ per Sectas.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal