fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Cultura- 14/09/2018

El Sam Viu arriba aquest setembre a Ripollet amb una sèrie de concerts setmanals i un cartell molt variat, amb un repertori de blues, folk, country, rock i versions, entre altres. Els artistes convidats vénen de Catalunya i de la resta de l'estat, i s'hi poden trobar noms coneguts com Predicador Ramirez, Marina BBface o Gnaposs.

Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Imatge 1-Sam Viu torna a Ripollet amb directes gratuïts cada cap de setmana -Imatge 2-


L'associació cerdanyolenca ja va organitzar un festival a la festa major de l'any passat, però aquesta vegada tenen la intenció de quedar-s'hi. L'Ajuntament de Ripollet els va atorgar la licitació del xiringuito del Parc del riu Ripoll, i Sam Viu vol seguir amb el projecte tant de temps com els ingressos els hi ho permetin. Així ho explica Alejandro de Miguel, un dels fundadors de organització: "setembre està funcionant bé, i seguirem amb octubre, novembre... tant com sigui possible".

Sam Viu és una associació sense ànim de lucre que vol impulsar els directes al carrer i donar una plataforma als músics joves de Ripollet i Cerdanyola. Segons de Miguel, l'objectiu d'aquest projecte és aconseguir fons per a l'entitat, i que els joves puguin veure com actuen els professionals. "La idea és que la gent jove agafi ganes i ímpetu, i s'atreveixin a tocar ells també".

De Miguel atribueix part del seu èxit al fet que el seu públic està consolidat: "La majoria del nostre públic són més grans de 30 anys, amb fills i ingressos estables, aquells que en el seu moment ja els agradava la música i tocaven amb els amics".

Els concerts tenen lloc tots els dissabtes i diumenges de setembre, a partir de les 13 h. La cita és al Parc Riu Ripoll, al costat del pont per als vianants, i l'entrada és lliure.

A.B.

Imatge: D/P/M/disseny



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal