fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'associació Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival -Cultura- 06/07/2018

El divendres, 24 d'agost, tindrà lloc el Ripollet Rock Festival 2018, al parc dels Pinetons, amb les actuacions de Royal Hunt, Crazy Lixx, Serenity, Hard Buds i We Exist Even Dead. La 26a edició del festival de rock farà la seva obertura de portes a les 21.30 h i forma part, com cada any, del programa de la Festa Major de Ripollet. Per escalfar motors per al festival, Ripollet Rock ha organitzat una festa a la Sala Breakout de Sabadell, el pròxim 28 de juliol, a partir de les 21 h. Es tracta d'una festa gratuïta, que comptarà amb actuacions en directe i on es donarà a conèixer el marxandatge de la 26a edició del festival.

L'associació Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival -Imatge 1-L'associació Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival -Imatge 2-

Royal Hunt és la banda de Metal melòdic progressiu que encapçala el cartell d'enguany. Formada el 1989 pel teclista André Andersen, els danesos compten amb el cantant nord-americà D.C. Cooper dins el grup i vindran a Ripollet a presentar el seu últim àlbum "Cast in stone".

La banda sueca Crazy Lixx destaca per la seva marca única de Hard Rock dels anys 80. Formada el 2002, aquesta banda de Hard Rock i Hair Metal és coneguda com una de les últimes bandes permanents de "The New Wave of Swedish Sleaze". El grup ha realitzat cinc àlbums d'estudi i un en viu.

El Metal sinfònic vindrà de la mà de Serenity, una formació musical originària d'Àustria que va iniciar-se el 2001. El 2013 van editar l'àlbum "War of Ages", amb una acompanyant femenina, la qual cosa els va portar de gira per Europa com a caps de cartell. El 2015, van decidir tornar al seu so original, amb l'àlbum "Lionheart", que presentaran en el Ripollet Rock Festival.

Representació local
En el cartell també hi haurà presència catalana amb la banda de Girona Hard Buds i la banda We Exist Even Dead, formada per ripolletencs i barcelonins. Per una banda, Hard Buds proposa un rock enèrgic i descarat molt en la línia d'AC/DC o Airbourne. De l'altra, We Exist Even Dead serà la representació local d'enguany, els quals portaran a l'escenari un Metalcore per a tot tipus d'oïdes.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal