fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
j.l. badal torna a Ripollet per presentar "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" -Cultura- 21/06/2018

Aquest dimecres, 20 de juny, Josep Lluís Badal va presentar la seva novel·la guanyadora del Premi Crítica Serra d'Or 2018, "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" (Ed. Rata), a la Biblioteca. La presentació, que formava part del cicle "Ripolletres" per promoure les obres d'autors locals, va reunir algunes persones que havien vist créixer Badal a la ciutat.

j.l. badal torna a Ripollet per presentar "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" -Imatge 1-j.l. badal torna a Ripollet per presentar "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" -Imatge 2-j.l. badal torna a Ripollet per presentar "Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents" -Imatge 3-

Badal va néixer a Ripollet el 1966 i, a la novel·la, relata alguns dels records que té de la seva infància al municipi, entre el carrer Montcada i dels Afores i el bosc dels Pinetons. Obra de difícil classificació pel que fa al gènere, està formada per una selecció de petites històries i reflexions que l'autor ha rescatat dels seus quaderns i llibretes.

Durant la presentació, Badal va llegir algun fragment de la novel·la i va plantejar diverses reflexions al públic sobre les vivències personals, com les recordem, la infantesa, la natura o la literatura. De fet, Badal, va dir no reconèixer-se en el rol d'escriptor i, fins i tot, haver-se plantejat l'anonimat de les seves obres. És per això, que a mesura que passen els anys, la seva signatura es va escurçant. Ara és j.l. badal.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal