fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Joventut- 06/06/2018

Aquest estiu l'entitat oferirà cursos de monitors i premonitors dirigits a la població en general. El termini per a inscriure's finalitza una setmana abans de l'inici de les classes en ambdos casos.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Imatge 1-Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Imatge 2-

Un any més, l'Assemblea local de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada oferirà els cursos de Monitor/a i Premonitor/a en activitats de lleure a tots els seus voluntaris però també a la població en general. L'oferta formativa ja és un clàssic de l'entitat, que periòdicament organitza cursos i compta amb una àmplia trajectòria en el sector del lleure.

Curs de monitors i premonitors a l'estiu
El Curs de Monitors/es es durà a terme del 18 de juny al 27 de juliol en horari de matins a la seu de la Creu Roja Cerdanyola (Avda. Creu Roja, 25, Cerdanyola del Vallès). Paral·lelament, del 25 de juny al 5 de juliol, s'oferirà el Curs de Premonitors que estarà dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure. A diferència del Curs de Monitors, el del Premonitors no habilita l'entrada al món laboral però suposa un molt bon punt de partida i converteix a tots els alumnes en un gran suport pels equips de monitors i coordinació. Per a més informació poden trucar al telèfon: 93 691 61 61 o enviar un correu electrònic a marina.ruiz@creuroja.cat.

L'educació en el lleure com un sector estratègic i d'oportunitats
Els cursos de monitors i premonitors s'ofereixen sota el paraigua de Creu Roja Joventut que aposta per la formació en el sector de la infància i el jovent des d'una perspectiva transformadora de la realitat. Així, el lleure es presenta com un sector estratègic per a Creu Roja però també com un aparador d'oportunitats per totes les persones sense feina ateses en el marc dels projectes de Creu Roja. De fet, les persones a l'atur que vulguin inscriure's al curs de monitors/es tindran un petit descompte en la matrícula. Aquest curs permet treballar amb infants i joves a casals, cases de colònies, menjadors, transport escolar, etc. Tanmateix, és un títol demandat a esplais, caus i altres organitzacions infantils i juvenils.

M.F.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal