fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Joventut- 06/06/2018

Aquest estiu l'entitat oferirÓ cursos de monitors i premonitors dirigits a la poblaciˇ en general. El termini per a inscriure's finalitza una setmana abans de l'inici de les classes en ambdos casos.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Imatge 1-Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua apostant per la formació en el lleure aquest estiu -Imatge 2-

Un any mÚs, l'Assemblea local de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada oferirÓ els cursos de Monitor/a i Premonitor/a en activitats de lleure a tots els seus voluntaris per˛ tambÚ a la poblaciˇ en general. L'oferta formativa ja Ús un clÓssic de l'entitat, que peri˛dicament organitza cursos i compta amb una Ómplia traject˛ria en el sector del lleure.

Curs de monitors i premonitors a l'estiu
El Curs de Monitors/es es durÓ a terme del 18 de juny al 27 de juliol en horari de matins a la seu de la Creu Roja Cerdanyola (Avda. Creu Roja, 25, Cerdanyola del VallŔs). ParalĚlelament, del 25 de juny al 5 de juliol, s'oferirÓ el Curs de Premonitors que estarÓ dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys que vulguin iniciar-se en el mˇn del lleure. A diferŔncia del Curs de Monitors, el del Premonitors no habilita l'entrada al mˇn laboral per˛ suposa un molt bon punt de partida i converteix a tots els alumnes en un gran suport pels equips de monitors i coordinaciˇ. Per a mÚs informaciˇ poden trucar al telŔfon: 93 691 61 61 o enviar un correu electr˛nic a marina.ruiz@creuroja.cat.

L'educaciˇ en el lleure com un sector estratŔgic i d'oportunitats
Els cursos de monitors i premonitors s'ofereixen sota el paraigua de Creu Roja Joventut que aposta per la formaciˇ en el sector de la infÓncia i el jovent des d'una perspectiva transformadora de la realitat. AixÝ, el lleure es presenta com un sector estratŔgic per a Creu Roja per˛ tambÚ com un aparador d'oportunitats per totes les persones sense feina ateses en el marc dels projectes de Creu Roja. De fet, les persones a l'atur que vulguin inscriure's al curs de monitors/es tindran un petit descompte en la matrÝcula. Aquest curs permet treballar amb infants i joves a casals, cases de col˛nies, menjadors, transport escolar, etc. Tanmateix, Ús un tÝtol demandat a esplais, caus i altres organitzacions infantils i juvenils.

M.F.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal