fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
140 infants participen en les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Medi Ambient- 04/06/2018

L'activitat "Explora el teu parc", una gimcana familiar de descoberta dels parcs del municipi, ha tancat l'edició del 2018 amb la participació de 140 nens i nenes, d'entre 3 i 13 anys. Les activitats, que s'hi van portar a terme els dimarts i dijous a la tarda durant el mes de maig, neixen de la Casa Natura i són portades als parcs pels alumnes de cicle superior d'Educació i Infantil i Integració Social de l'Institut Lluís Companys.

140 infants participen en les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 1-140 infants participen en les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 2-140 infants participen en les gimcanes de descoberta dels parcs de Ripollet -Imatge 3-

Un total de cinc parcs van acollir les activitats: parc dels Mestres (27 infants), de la Solidaritat (12 infants), Oriol Martorell (55 infants), Dolores Ibárruri (3 infants) i del riu Ripoll (43 infants). Dues de les sessions programades van haver d'anul·lar-se: la primera, el 3 de maig, al parc Carles Ferré, per la pluja, i la del dia 10, al parc Norbert Fusté, perquè hi havia convocada una vaga d'estudiants.

Totes les sessions han estat obertes a tota la ciutadania i tenen com a objectiu conèixer a través del joc els parcs de la ciutat i aprendre conceptes relacionats amb el medi natural i la història local.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal