fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet qualifica d'encert la creació de l'àrea per a gossos al parc de Ferran Ferré -Política- 25/04/2018

El ve´nat d'aquesta zona va proposar en una assemblea la creaciˇ d'un espai reservat pels gossos. En el comunicat emŔs, Decidim Ripollet explica que el parc de Ferran FerrÚ Ús concorregut per molts gossos i que, amb aquesta Órea especÝfica, s'ordena l'˙s del parc i s'aconsegueix que els animals ja no circulin per les altres Órees del parc amb jocs infantils i bancs.

Decidim Ripollet qualifica d'encert la creació de l'àrea per a gossos al parc de Ferran Ferré -Imatge 1-

Decidim Ripollet ha recalcat que "la zona triada no s'utilitzava fins ara, ja que estava destinada a gespa" i que "es tracta d'una Órea del parc protegida per una tanca on els propietaris dels gossos els poden deslligar, si no sˇn d'una raša perillosa, els animals socialitzen i juguen sense perill".

La formaciˇ polÝtica assenyala "el civisme dels propietaris de les mascotes en l'˙s d'aquesta zona, les deposicions sˇn recollides majoritÓriament i es respecten els horaris de descans nocturn". Segons Decidim Ripollet, aquesta Órea es desinfecta regularment amb desinfectants naturals, es rega i es neteja. TambÚ han fet Ŕmfasi en quŔ "les associacions de ve´ns de la zona i el ve´nat consultat valoren positivament aquesta instalĚlaciˇ".

Des de Decidim Ripollet, valoren de forma positiva aquesta iniciativa, aixÝ com "encoratgen al govern municipal a realitzar aquesta experiŔncia en altres indrets del municipi per a millorar el benestar de les persones i dels animals".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal