fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet qualifica d'encert la creació de l'àrea per a gossos al parc de Ferran Ferré -Política- 25/04/2018

El veïnat d'aquesta zona va proposar en una assemblea la creació d'un espai reservat pels gossos. En el comunicat emès, Decidim Ripollet explica que el parc de Ferran Ferré és concorregut per molts gossos i que, amb aquesta àrea específica, s'ordena l'ús del parc i s'aconsegueix que els animals ja no circulin per les altres àrees del parc amb jocs infantils i bancs.

Decidim Ripollet qualifica d'encert la creació de l'àrea per a gossos al parc de Ferran Ferré -Imatge 1-

Decidim Ripollet ha recalcat que "la zona triada no s'utilitzava fins ara, ja que estava destinada a gespa" i que "es tracta d'una àrea del parc protegida per una tanca on els propietaris dels gossos els poden deslligar, si no són d'una raça perillosa, els animals socialitzen i juguen sense perill".

La formació política assenyala "el civisme dels propietaris de les mascotes en l'ús d'aquesta zona, les deposicions són recollides majoritàriament i es respecten els horaris de descans nocturn". Segons Decidim Ripollet, aquesta àrea es desinfecta regularment amb desinfectants naturals, es rega i es neteja. També han fet èmfasi en què "les associacions de veïns de la zona i el veïnat consultat valoren positivament aquesta instal·lació".

Des de Decidim Ripollet, valoren de forma positiva aquesta iniciativa, així com "encoratgen al govern municipal a realitzar aquesta experiència en altres indrets del municipi per a millorar el benestar de les persones i dels animals".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal