fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Cultura- 09/03/2018

Aquest dijous, 8 de març, s'ha inaugurat l'exposició "Miralls bruts", a la Sala d'Art del Centre Cultural, amb la presència del regidor de Cultura, Oriol Mor, i l'autora, que utilitza el pseudònim de Senyoreta Mateixa. La seva obra, de traços enèrgics i viscerals, se centra en l'exploració de l'angoixa a través dels seus autoretrats, una vintena dels quals formen part d'aquesta exposició.

"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Imatge 1-"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Imatge 2-"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Imatge 3-"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Imatge 4-"Miralls bruts", un viatge al món interior de l'artista Senyoreta Mateixa -Imatge 5-

A l'acte d'inauguració, Mor ha explicat que l'obra de la montcadenca Senyoreta Mateixa era el que estaven buscant: "Volíem mostrar com la presència femenina és tan important en l'art i en el dia a dia". El punt d'origen dels autoretrats, l'angoixa, fan que l'obra de l'artista sigui "una mirada femenina cap al món interior propi", explicava el regidor, que destacava l'ús exclusiu del blanc i negre.

Senyoreta Mateixa ha volgut agrair a la regidoria de Cultura: "Exposar és que es valori el teu treball i, tot i que això és molt personal, no tenir tanta por a viure". L'artista també ha fet referència a algunes de les reivindicacions feministes de la jornada d'avui, Dia Internacional de la Dona, a la repressió social que pateixen diversos col·lectius i al reconeixement del treball de les dones en el món de l'art.

"Miralls bruts" es podrà visitar fins al 31 de març.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal