fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'escriptor Kirmen Uribe visita Ripollet en el primer acte de l'Any del Llibre -Cultura- 28/02/2018

Aquest dimecres, 28 de febrer, a les 19 h, el Teatre Auditori del Mercat Vell acull la trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques del Vallès Occidental, per parlar amb l'autor basc Kirmen Uribe. Aquesta trobada esdevindrà el primer acte de l'Any del Llibre 2018.

L'escriptor Kirmen Uribe visita Ripollet en el primer acte de l'Any del Llibre -Imatge 1-L'escriptor Kirmen Uribe visita Ripollet en el primer acte de l'Any del Llibre -Imatge 2-

Kirmen Uribe és un dels màxims representants del panorama literari actual en llengua basca. La seva primera novel·la, Bilbao-New York-Bilbao (2008), va guanyar el Premi Nacional de Narrativa 2009, el Premi de la Crítica d'Euskadi i el Premi dels Llibreters d'Euskadi. El 2013 va publicar l'obra El que mou el món, la primera novel·la escrita en basc traduïda al xinès. L'hora despertar-nos junts és la seva última novel·la. L'escriptor conversarà amb el seu traductor al català, Pau Joan Hernández, i respondrà les preguntes i dubtes dels seus lectors.

Aquest acte forma part del projecte "El Club del Llibre", un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.

L'acte és gratuït, però cal reservar les entrades. Es poden recollir a la Biblioteca Municipal els dies abans o el mateix dia de l'acte al Teatre Auditori del Mercat Vell fins a exhaurir localitats.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal