fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La diputada al Congrés Mercè Perea (PSC) defensa el manteniment del sistema de pensions -Política- 19/02/2018

El PSC va defensar unes pensions sostenibles i suficients, durant la xerrada, realitzada divendres passat al Centre Cultural per la diputada al Congrés, Mercè Perea. En plena discussió política i mediàtica sobre el futur de les pensions, els socialistes van acusar el Partit Popular de voler acabar amb l'actual sistema de pensions, en benefici dels plans privats.

La diputada al Congrés Mercè Perea (PSC) defensa el manteniment del sistema de pensions  -Imatge 1-La diputada al Congrés Mercè Perea (PSC) defensa el manteniment del sistema de pensions  -Imatge 2-

Segons Perea, "la dreta està apostant pels plans de pensions, aprofitant que l'esquerra està dividida" i va afegir "fan el que volen els poders econòmics, que són els que els sustenten". Perea va destacar la importància de no perdre la confiança en el sistema de pensions, perquè "si la gent hi deixa de creure, el sistema cau". En aquest sentit, va senyalar que s'està creant la sensació entre la gent jove, que ja no arribaran a cobrar pensió.

La diputada també va criticar que el dèficit en les pensions actual és el més alt de la història, així com la pèrdua del poder adquisitiu dels pensionistes, que va situar en el 2%. A tot això cal afegir, segons Perea, els perjudicis pel copagament sanitari, que va xifrar en 5.000 ME. Tot i admetre que els socialistes van ser els primers en congelar les pensions, Perea va defensar el seu compromís amb una suficiència en les pensions i va proposar modificar els topes de cotització i posar un possible impost especial per recuperar la caixa de les pensions.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal