fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Carnaval. Fotografies de comparses" i "La mirada de l'altre": noves exposicions al Centre Cultural -Cultura- 06/02/2018

Aquest dijous, 8 de febrer, el tinent d'alcalde de Cultura, Oriol Mor, presidirà la inauguració de dues exposicions: "La mirada de l'altre" i "Carnaval. Fotografies de comparses". A les 18.30 h s'obrirà "La mirada de l'altre", que romandrà oberta al públic del 7 al 23 de febrer de 2018, a la Sala d'Art del Centre Cultural. Aquesta exposició és una producció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del Dr. Joan Alvarós, adjunt a la direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; José Madrid i Pedro González, gestors de casos de Salut Mental i Francesc Garreta, responsable de Desenvolupament Solidari de la mateixa institució.

"Carnaval. Fotografies de comparses" i "La mirada de l'altre": noves exposicions al Centre Cultural -Imatge 1-"Carnaval. Fotografies de comparses" i "La mirada de l'altre": noves exposicions al Centre Cultural -Imatge 2-
Segon explica l'organització, l'exposició és el resultat d'onze parelles formades per artistes reconeguts i aficionats que elaboren onze obres conjuntes on l'expressió artística es manifesta de les més variades maneres. "La mirada de l'altre" és un projecte multidisciplinari - pintura, escultura, grafiti o collage- en què col·laboren diferents tècnics de l'àrea de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Ripollet del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, conjuntament amb diferents dispositius i entitats cerdanyolencs com el Departament de Salut Pública, el Museu d'Art, l'Ateneu, el Casal de Joves i l'Associació d'Artistes Plàstics, així com artistes professionals a nivell particular i l'associació Activament.

"La mirada de l'altre" combina il·lusió, motivació i treball en equip: una exposició que és el resultat d'un projecte social i comunitari, cultural i essencialment humà i que té com a objectius promoure la creativitat, (re)descobrir habilitats i possibilitar vincles a la població atesa pel Servei de Salut, afavorint l'apoderament de les persones participants i la lluita contra l'estigma vinculat al diagnòstic psiquiàtric.

"Carnaval. Fotografies de comparses"
A les 19 h serà el moment d'inaugurar l'exposició "Carnaval. Fotografies de comparses", que restarà oberta al públic del 5 al 28 de febrer de 2018, a la Sala 1 d'exposicions del Centre Cultural. Aquesta exposició és una col·laboració de les dues associacions de fotografia del municipi, Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) i l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER), les quals estaran presents i representades el dia de la inauguració pels senyors Joan Serrano i Josep Manel Requena, respectivament.

Aquesta exposició és un testimoni dels millors moments de les comparses de Carnaval d'anys anteriors plasmat en una cinquantena d'imatges.

#SuperCarnaval i #GiremLaRua: les etiquetes a les xarxes al voltant del Carnaval
Aquest Carnaval 2018 es viurà molt intensament a les xarxes socials i per això s'han creat dues etiquetes #SuperCarnaval i #GiremLaRua, amb la finalitat de sincronitzar digitalment totes les entrades de les xarxes generades al voltant del Carnaval, recordant que tots podem ser superherois i superheroïnes, i que aquesta vegada la Rua del carnaval ha invertit el seu recorregut.

Finalment, el Centre Cultural i el personal del Patronat Municipal de Cultura, com sempre, viuran el Carnaval de molt a prop. Recordeu passar a visitar-los del 9 al 14 de febrer.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal