fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Finalitza el període d'inscripció a la Rua de Carnaval -Cultura- 02/02/2018

Avui finalitza el període d'inscripció a la Rua de Carnaval, al Centre Cultural, per a comparses, grups reduits i disfresses individuals. Ja hi ha 15 comparses inscrites, és a dir, 1.300 persones.

Aquelles persones interessades en desfilar a la Rua que no hagin formalitzat la seva inscripció, podran afegir-se a la cua. La Rua de Carnaval, que enguany ha girat el seu recorregut, tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de febrer i comptarà amb la participació dels Diables de Ripollet i l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès".

Finalitza el període d'inscripció a la Rua de Carnaval -Imatge 1-Finalitza el període d'inscripció a la Rua de Carnaval -Imatge 2-

Tots els participants hauran de ser a les 17 h, al punt d'inici: a la rambla dels Pinetons, entre el Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus i l'avinguda Maria Torras. A les 17.30 h, la Rua començarà a caminar per la rambla Sant Esteve i Sant Jordi i el carrer Sarrià de Ter, fins a arribar al Parc Primer de Maig on, a les 20 h aproximadament, tindrà lloc el Final de Festa.

Dissabte dia 10, a les 23.30 h, el Pavelló d'Esports Joan Creus acollirà el Ball de Carnaval Jove, amb dinamitzadors, DJs i el concurs de disfresses individuals. Els joves disfressats, entre 12 i 30 anys, podran inscriure's al concurs a la taquilla del pavelló, de 24 a 1 h. No ho podran fer aquelles disfresses que hagin participat en la rua i tots els joves menors d'edat han d'accedir al pavelló acompanyats del seu responsable legal. Enguany, els premis són: una videoconsola per a la millor disfressa, una tauleta digital per al segon classificat i uns auriculars per al tercer.

Programació Carnaval 2018
- Del 5 al 28 de febrer, al Centre Cultural
Les entitats locals de fotografia, l'AFOCER i Acció Fotogràfica Ripollet, presentaran una exposició conjunta amb fotografies d'anteriors edicions del Carnaval a Ripollet. A partir del 12 de febrer, es projectaran en una pantalla les fotografies de la rua d'enguany que realitzin els socis de les dues entitats.

-Dimecres 7 de febrer, a les 18.30 h, al balcó de Ripollet Ràdio
La penjada del Cabraboc al balcó anirà acompanyada de la tabalada dels Diables de Ripollet i, com a novetat, també hi participarà la Colla de Gitanes de Ripollet. La seva representant, Carme Fonollet, ha explicat que el grup d'adults ballarà i "El Vell i la Vella" i "Els Diablots", una tradició de les colles de gitanes del Vallès.

- Divendres 9 de febrer, a les 17.30 h, a la plaça del Molí
El Carnaval infantil també canvia la seva ubicació: es trasllada des de la plaça Joan Abad a la plaça del Molí. Començarà a les 17.30 h amb un espectacle per als més petits, a càrrec de la companyia Ambauka. A les 18.45 h, serà el torn del públic adolescent, pel qual s'ha preparat una festa amb animadors i DJs. El divendres 9 de febrer, les parades del Mercat Municipal es guarniran per celebrar el Carnaval i també es faran les cercaviles a les escoles. Fins ara, els Diables de Ripollet havien estat els encarregats de portar la llegenda del Cabraboc a les escoles. Enguany, ho han fet els alumnes dels cicles de formació professional de l'Institut Lluís Companys.

- Dimarts 13 de febrer, a les 17 h, al Casal d'Avis
Ball de Carnaval.

- Dimarts 14 de febrer, a les 18.30 h, al balcó de Ripollet Ràdio
Es procedirà a la despenjada del Cabraboc del Balcó, al ritme dels tabals dels Diables de Ripollet. A les 20 h, l'Associació Gastronòmica El Setrill organitza una sardinada popular al Parc Rizal.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal