fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord -Política- 09/01/2018

El govern municipal ha volgut fer palesos els acords entre l'equip de govern i ERC-JxR, els quals van fer possible l'aprovació dels pressupostos de l'Ajuntament pel 2018, juntament amb el vot a favor de la regidora no adscrita, Mònica Laborda, i l'abstenció del PDECAT.

El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord  -Imatge 1-El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord  -Imatge 2-

L'alcalde José M. Osuna ha explicat, avui en una roda de premsa, que aquests acords "són polítiques de canvi que posen al centre a les persones". "Amb aquests acords, es demostra que l'entesa entre les diferents forces d'esquerra del nostre municipi no només és possible sinó que és necessària per tirar endavant polítiques de transformació a Ripollet", ha expressat l'alcalde. José M. Osuna ha agraït a ERC Ripollet la bona disposició que han mostrat aquest any i durant tot el mandat, així com les propostes que els hi han fet, que "van en sintonia amb les polítiques iniciades pel govern municipal".

Per la seva banda, Lurdes Serra, portaveu i regidora d'ERC, ha explicat: "Som l'altra oposició i teníem molt clar quin era el nostre paper, que era treballar pel poble i, atès que compartim línies polítiques amb el govern, tampoc ens havia de ser massa complicat". Respecte a l'entesa amb el govern municipal, la regidora d'ERC s'ha expressat així: "Hem posat per davant el que entenem que és més beneficiós pels veïns de Ripollet i això és el que ha fet que ens tornem a seure amb el govern i tornar a treballar". ERC Ripollet va plantejar quatre eixos, sobre els quals es van plantejar els acords, aquests són:

-Desplegament de la millora democràtica, la participació i la transparència
-Dotar el pressupost en l'àmbit de desenvolupament econòmic per impulsar plans de promoció econòmica del comerç local i el mercat
-Pla de treball per millorar la qualitat educativa
-Impulsar un pla de mobilitat, accessibilitat i transport públic

Lurdes Serra ha volgut agrair "a l'equip de govern i l'alcalde la voluntat que hagi estat possible poder tirar endavant tot plegat".

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal