fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Torna la festa de cap d'any a Ripollet de la mà de l'Aresta -Cultura- 31/12/2017

El col·lectiu popular l'Aresta ha organitzat una festa de cap d'any a la pista annexa del pavelló Joan Creus, d'1 de la matinada fins les 8 del matí. Amb aquesta iniciativa, l'Aresta ha volgut donar resposta a un mancança que, segons ells, hi havia al municipi: "necessitavem ja fer alguna cosa per no haver de marxar fora del poble. Des de fa uns anys, no tenim res a banda dels bars a Ripollet i sempre hem de marxar fora a celebrar el cap d'any", explica Laia González, membre del col·lectiu.

Torna la festa de cap d'any a Ripollet de la mà de l'Aresta -Imatge 1-

Per tal de donar un gir original, l'Aresta ha decidit ambientar la festa en l'època de la Llei seca i crear una història argumental al seu voltant: M. Rajoy, sabent que els bars són els punts de trobada preferits dels integrants de moviments socials, ha imposat la Llei Seca a una petita vila anomenada Ripollet de Mar. Per això, els veïns del poble han organitzat una festa clandestina per començar el nou any. Segons González, aquesta història té una doble lectura, ja que la festa d'enguany representa "el fi de la Llei seca a Ripollet per cap d'any. Ara ja tenim festa".

La festa, oberta a tothom major d'edat, comptarà amb cinc DJs que punxaran música d'estils molt variats per a que tothom pugui gaudir-ne. També es faran alguns concursos durant la nit.

Hi ha 450 entrades a la venda. El seu preu anticipat és de 10 € i inclou una consumició. Hi haurà servei de barra a preus populars.

Des de l'Aresta, es promou un espai lliure de discriminacions, on no s'accepten actituds masclistes, racistes ni lgtbifòbiques. De fet, el col·lectiu està preparant un "protocol feminista", segons ha explicat González, per tal combatre qualsevol agressió masclista.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal