fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El cicle de xerrades "Som cultura, som llengua" visitarà l'exposició de pessebres -Cultura- 19/12/2017

Arriba una nova xerrada del "Som cultura, som llengua", un cicle de xerrades sobre llengua i cultura catalanes que organitza l'Oficina de Català de Ripollet i el Patronat Municipal de Cultura. En aquesta ocasió es realitzarà una visita a la Mostra de Pessebres de Ripollet, que anirà a càrrec de l'Associació Pessebrista de Ripollet, el dijous 21 de desembre a les 18.30 h. L'assistència a l'activitat té les places limitades i cal inscripció prèvia (gratuïta) a la Biblioteca o al Centre Cultural.

El cicle de xerrades "Som cultura, som llengua" visitarà l'exposició de pessebres -Imatge 1-

L'objectiu d'aquest cicle de xerrades és fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana i acostar la cultura popular a la ciutadania, especialment als nouvinguts, així com promocionar el teixit associatiu de Ripollet i el fons bibliogràfic de la Biblioteca dedicat a l'aprenentatge de la llengua i cultura catalanes.

Pròximes activitats
Altres activitats programades són xerrades per saber-ne més sobre els recursos que ofereix la xarxa per aprendre català (31 de gener), la història del Cabraboc i el Carnestoltes a Ripollet (8 de febrer), la comunicació (20 de març), les tradicions de Sant Jordi (18 d'abril) i l'ortografia a través de rètols i fullets informatius (30 d'abril).

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal