fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Cultura- 18/12/2017

El passat, el present i el futur de les corals claverianes es van donar cita aquest diumenge, 17 de desembre, a la plaça de Joan Abat per participar a l'acte de cloenda de l'Any Clavé a Ripollet. Nens i nenes de 6è de les escoles de Ripollet, juntament amb mestres i músics de l'Escola de Música i els cantaires de la Societat Coral "El Vallès" van protagonitzar la cantata de cloenda. Per acabar, el públic també es va poder sumar, lletra en mà, a la cançó final, que va posar punt i final a més d'una centenar d'activitats que han servit per commemorar la figura d'aquest polític, poeta, músic i director coral dins l'Any Clavé a Ripollet.

La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Imatge 1-La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Imatge 2-La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Imatge 3-La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Imatge 4-La cantata de cloenda de l'any Clavé a Ripollet enalteix els valors de fraternitat i associacionisme -Imatge 5-

L'acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Cors de Clavé, en Josep Cruells; el regidor de Cultura, Oriol Mor, i l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna. Durant l'acte, Osuna va lliurar una placa commemorativa a Lluís Miró i Carme Nebrera, expresident i actual presidenta, respectivament, de la Societat Coral "El Vallès", principal entitat promotora de l'any Clavé. Osuna va assegurar que l'any Clavé "ens ha deixat actes i moments irrepetibles" i amb ells "hem aprés la vida i obra de Clavé, els seus valors i, sobretot, hem cantant i hem treballat junts". Els homenatjats, per la seva part, molt agraïts, es van mostrar molt optimistes respecte el futur dels cors claverians. Carme Nebrera, per la seva part, va assegurar que "tenim ales que ens permetran volar i que els cors de Clavé continuïn cantant". Lluís Miró va animar tothom "a passar-ho bé cantant" i va aprofitar per demanar a tots els presents el seu suport per a que l'entitat aconsegueixi la Creu de Sant Jordi. Durant tota la cantata es va sentir molt present l'esperit que Clavé volia transmetre i es va donar visibilitat al seu lema: "Associeu-vos i sereu forts, instruïu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços".

Concert de Nadal, especial 140è aniversari
La Societat Coral "El Vallès" va celebrar el mateix diumenge a la tarda el seu tradicional Concert de Nadal al Teatre Auditori del Mercat Vell, que enguany va servir com a colofó del seu 140è aniversari. Amb guió de Jordi Giménez, el Concert de Nadal va reinventar el seu format tradicional per recordar els moments més significatius d'aquest aniversari en un ambient festiu i nadalenc. El concert va comptar amb la participació de la Coral Tradicional, Veus del Vallès i l'Orquestra de Vent de l'Escola de Música i amb la col·laboració especial de Jordi Allepuz.

Cantada de Nadales al Mercat Municipal
L'entitat continuarà amb les activitats de Nadal, dissabte 23, amb una cantada de Nadales al Mercat, a les 11 h. La cantada de nadales, a la plaça de Pere Quart, anirà a càrrec de la "Coral Tradicional" de la Societat Coral El Vallès.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal