fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El món de l'esport i de la cultura de Ripollet es tenyeix de dol per la mort de Julián Cabeza -Esport- 16/12/2017

Els missatges de condol per la mort de Julián Cabeza Sánchez, als 63 anys, es van succeir divendres, 15 de desembre, desprès de conèixer la trista notícia. Cabezas va ser campió de Catalunya l'any 1974, campió d'Espanya al 1977, entrenador al Bunkay i des de 1990 entrenador del Club Boxa Ripollet. A més, des de feina 3 anys era president de la Peña Flamenca La Macarena, entitat a la qual pertanyia des de feia 30 anys.

El món de l'esport i de la cultura de Ripollet es tenyeix de dol per la mort de Julián Cabeza -Imatge 1-El món de l'esport i de la cultura de Ripollet es tenyeix de dol per la mort de Julián Cabeza -Imatge 2-El món de l'esport i de la cultura de Ripollet es tenyeix de dol per la mort de Julián Cabeza -Imatge 3-

Cabeza, nascut al municipi sevillà d'Almadén de Plata, es va iniciar a la boxa l'any 1972 al Club Boxeo Marampiño de Montcada i Reixac. Dos anys després es va proclamar campió de Catalunya amateur de pes gall i subcampió d'Espanya. El 1977 va guanyar el Campionat d'Espanya i va deixar de competir dos anys més tard. També va fer d'entrenador al Bunkay i des de 1990 al Club de Boxa de Ripollet, on va aconseguir fer de Ripollet "la catedral de la boxa catalana" segons el campió i discípul, Jose M. Guerrero. Cabeza també va ser entrenador de la selecció catalana.

L'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, és una de les persones que s'ha sumat a les mostres de condol a través de les xarxes socials. També boxejadors, com ara Jose M. Guerrero o Remedios Aragón, de qui Cabezas havia estat preparador.

Fotos: Zona de Combate i Remedios Aragón

R.H./ M.M.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal