fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Beques de menjador i llibres per al curs 2018-2019 per a famílies monoparentals o nombroses -Drets Socials- 18/12/2017

Tot i no tenir encara el termini assenyalat, la convocatòria de les beques de menjador escolar i de llibres i material per al curs 2018-2019 es durà a terme aproximadament entre els mesos d'abril i maig de l'any vinent.

Beques de menjador i llibres per al curs 2018-2019 per a famílies monoparentals o nombroses -Imatge 1-

Per això, ja que encara hi ha temps per endavant, des dels serveis socials municipals es recorda que aquelles famílies que vulguin acreditar la condició de família monoparental o família nombrosa, han de disposar del corresponent carnet oficial tramitat per la Generalitat de Catalunya. Serà indispensable per tant, per poder rebre la puntuació estipulada en el barem, disposar del citat carnet.

La sol·licitud amb els requisits es pot trobar a la web de la Generalitat de Catalunya (http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes) o al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet (c. de la Salut 1 - telèfon 93 504 60 07).

El títol de família monoparental permet gaudir de diversos beneficis com l'ajut per naixement, adopció, tutela o acolliment sotmès al nivell d'ingressos de la unitat familiar, descomptes en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs socials a Catalunya, com també descomptes oferts per establiments o entitats col·laboradores.

El títol de família nombrosa permet accedir a una sèrie d'avantatges i beneficis, tant a nivell institucional des de les diverses administracions públiques, com per part d'establiments comercials i entitats mitjançant la Xarxa d'Avantatges per a Famílies Nombroses. (http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/families/)


Icona Fitxer PDF - 1,89 Mb - ripollet-ses-beques-llibres-material-escolar-2017-2018-131217.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal