fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Joventut- 09/11/2017

Aquest dimarts al vespre, s'ha presentat la nova edició del Survival Zombie, que tornarà a Ripollet la nit del 25 de novembre, després de l'èxit que va tenir el 2015 al municipi. La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) i el Gremi d'Hostaleria, amb el suport de l'Ajuntament, han estat els impulsors d'aquesta nova edició del joc. Segons el regidor de cultura Oriol Mor, la proposta "porta un oci diferent a Ripollet vinculat a l'economia i el comerç". Mor també ha volgut destacar l'ús de l'espai públic durant l'execució del joc, "un espai públic al municipi per a les persones".

Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Imatge 1-Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Imatge 2-Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Imatge 3-Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Imatge 4-Els zombis tornaran a infestar Ripollet el 25 de novembre -Imatge 5-

World Real Games (WRG), empresa encarregada de l'esdeveniment, ha posat a la venda 1.200 entrades, que es poden adquirir a través del web habilitat o a diversos comerços de la UCR. El preu de les entrades varia segons el rol que triïn els participants: 30 € pels supervivents, 2 € pels zombis maquillats a casa i 15 € pels zombis que desitgin ser maquillats per World Real Games. Els jugadors que comprin presencialment les entrades als establiments de la UCR identificats com a punts de venda, gaudiran d'un descompte en el preu: el cost per a supervivents és de 22 € fins al 19 de novembre i, a partir del dia 20, de 27 €. Part de la recaptació es donarà a l'ONG Educo, que treballa pel benestar de la infància i en defensa dels seus drets.

El joc començarà a les 23 h, dissabte 25 de novembre, i s'allargarà fins a les 6 h de la matinada. Enguany s'ha acotat el perímetre pel que fa a l'edició anterior, però aquest no es desvetllarà fins a l'últim moment per evitar que els participants es familiaritzin amb l'espai amb anterioritat. També es manté en secret el guió de l'esdeveniment i la ubicació del punt de check-in, on els participants han de recollir, a l'inici del joc, un mapa, la cartilla i el mocador verd que els identifica com a jugadors. Els colors dels mocadors s'utilitzaran com a codis d'identificació: l'organització els portarà de color groc; els jugadors morts, vermells; la premsa, blaus; i els jugadors assidus i els voluntaris, roses. WRG té previst convertir la seva cinquantena d'actors en els zombis que envairan els carrers de Ripollet.

Els punts segurs, aquells espais on s'atura el joc i els participants poden descansar, s'ubicaran en bars i restaurants i la consumició serà obligatòria. WRG aposta per jocs sense violència i 00, és a dir, sense alcohol ni cap substància estupefaent. De fet, si es detecta un jugador consumint-ne, serà automàticament eliminat del joc.

S.R.



Continguts relacionats amb aquest:
- Survival Zombie [Agenda]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal