fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada crea una Escola de Pares -Societat- 09/11/2017

Ja està en marxa el nou projecte impulsat per la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada. Es tracta de l'Escola de Pares, un espai on els pares i mares tenen l'oportunitat d'aprendre com millorar la comunicació amb els seus fills i filles, com gestionar conflictes i emocions, com posar límits i normes o com treballar les relacions familiars. Segons Marina Ruiz, tècnica responsable del projecte, "compartir reflexions, aclarir dubtes i aprendre eines educatives pot ajudar a millorar la vida familiar i a sentir-se millor com a pare o mare.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada crea una Escola de Pares -Imatge 1-

L'Escola de Pares acollirà diversos tallers i xerrades per donar resposta a les preocupacions que planteja la tasca de ser pares i mares. El 24 de novembre tindrà lloc una nova xerrada sobre models de pares, la qual s'ha programat després de la sessió sobre comunicació que va tenir lloc el passat 27 d'octubre.

Els interessats en assistir a les properes sessions de l'Escola de Pares, poden posar-se en contacte amb Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada via telefònica (93 691 61 61) o a través de correu electrònic (informacio.cerdanyola@creuroja.org).

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal