fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada crea una Escola de Pares -Societat- 09/11/2017

Ja estÓ en marxa el nou projecte impulsat per la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada. Es tracta de l'Escola de Pares, un espai on els pares i mares tenen l'oportunitat d'aprendre com millorar la comunicaciˇ amb els seus fills i filles, com gestionar conflictes i emocions, com posar lÝmits i normes o com treballar les relacions familiars. Segons Marina Ruiz, tŔcnica responsable del projecte, "compartir reflexions, aclarir dubtes i aprendre eines educatives pot ajudar a millorar la vida familiar i a sentir-se millor com a pare o mare.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada crea una Escola de Pares -Imatge 1-

L'Escola de Pares acollirÓ diversos tallers i xerrades per donar resposta a les preocupacions que planteja la tasca de ser pares i mares. El 24 de novembre tindrÓ lloc una nova xerrada sobre models de pares, la qual s'ha programat desprÚs de la sessiˇ sobre comunicaciˇ que va tenir lloc el passat 27 d'octubre.

Els interessats en assistir a les properes sessions de l'Escola de Pares, poden posar-se en contacte amb Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada via telef˛nica (93 691 61 61) o a travÚs de correu electr˛nic (informacio.cerdanyola@creuroja.org).

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal