fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Societat- 08/11/2017

La Vaga General del 8N està tenint un seguiment desigual a Ripollet. La major afectació s'ha registrat a ensenyament i a la mobilitat amb l'exterior, pels talls en les carreteres que s'estan succeïnt. El CDR de Ripollet s'ha sumat al tall de l'AP7 realitzat a primera hora del matí, a l'altura de Can Salvatella, seguit d'una marxa lenta per la N150. Al migdia, s'ha convocat una concentració al Centre Cultural, que ha sortit en manifestació cap a l'Ajuntament. A més, s'hi ha anunciat l'organització de l'acció conjunta "Operació fronteres" amb la resta dels CDR de Catalunya per bloquejar la frontera. Així, una representació del CRD de Ripollet es desplaçarà a Puigcerdà amb altres col·lectius vallesans.

incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Imatge 1-incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Imatge 2-incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Imatge 3-incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Imatge 4-incidència de la #VagaGeneral8N a Ripollet -Imatge 5-

Durant el matí, els comerços han obert amb normalitat, així com els serveis i equipaments municipals. Els autobusos han treballat, però la puntualitat ha quedat afectada pel trànsit. Els CAP tenen garantida l'assistència a les urgències i també han anat donant sortida a les visites del dia. Quant als centres educatius, destacar que no hi ha hagut classe al Martinet ni a Pinetons. A l'escola Clavé el seguiment ha estat entorn el 50%, a l'institut Palau Ausit del 40% i a l'escola d'aduts Jaume Tuset l'afectació també ha estat parcial. La resta han funcionat amb normalitat.

Fotos:
- concentració al Centre Cultural
- manifestació per la rambla de Sant Jordi
- tall de l'AP7
- marxa lenta per la N150



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal