fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La targeta de transport T-10 Urbana ja està en funcionament -Serveis- 08/11/2017

Ja es pot adquirir la nova targeta T-10 Urbana d'una zona per viatjar només dins Ripollet amb les línies d'autobús 685 (Tiana-Montcada) i 620 (Ripollet-Barcelona). El preu és de 8,25 € i es pot comprar a les oficines d'Autocars Fons o directament al conductor d'aquestes línies. La T-10 Urbana té com a objectiu potenciar l'ús de l'autobús dins el municipi.

La targeta de transport T-10 Urbana ja està en funcionament -Imatge 1-

Entra en funcionament una altra targeta de transport: la T-Verda

L'AMB ha posat en marxa la nova targeta de transport, T-Verda, que permet viatjar en transport públic gratuïtament a les persones empadronades dins l'àmbit metropolità que hagin donat de baixa i desballestat un vehicle sense etiqueta ambiental. Fran Sánchez, regidor de Transport Públic i Mobilitat, celebra la posada en marxa d'aquesta targeta, "perquè esdevé un gran pas cap a un model de ciutats més sostenibles, menys contaminants i més respectuoses amb el medi ambient".

La T-Verda és una targeta de sis zones amb una durada màxima de tres anys, tot i que s'ha de renovar anualment. Per sol·licitar-la, cal entrar al web de l'AMB i descarregar el formulari corresponent. Un cop omplert, cal adjuntar el certificat de desballestament del vehicle i enviar-lo per correu amb el sobre que ja té correu adjunt i que es pot descarregar a través del web.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal