fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el termini per fer aportacions al nou Reglament de l'Aigua -Serveis- 09/11/2017

L'Ajuntament ha obert, fins el 23 de novembre, el termini per a participar en la redacció del Reglament de l'Aigua, un cop finalitzat el procés participatiu previ, dut a terme els mesos de setembre i octubre per part de les regidories de Serveis Municipals i Municipalització i de Participació. Així, a través de la web participa.ripollet.cat, totes les persones que vulguin poden fer les seves aportacions i suggeriments omplint el formulari de l'apartat "Aigua, font de drets".

Obert el termini per fer aportacions al nou Reglament de l'Aigua -Imatge 1-

Amb totes les aportacions rebudes durant el procés de participació, a finals del mes de novembre s'organitzarà una sessió per explicar com quedarà la proposta de reglament abans de la seva aprovació.

Pel que fa al procés participatiu previ, l'objectiu d'aquest programa d'activitats ha estat donar a conèixer diferents punts de vista d'experts i entitats i experiències similars a d'altres pobles i ciutats. Així, s'han organitzat actuacions de tot tipus, com ara xerrades, exposicions, debats i rutes de descoberta de l'entorn, per tal de mostrar coneixements i opinions que facilitin a la població de Ripollet la seva participació en la redacció del Reglament que ha de regular la prestació del servei d'abastament d'aigua al nostre municipi.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal