fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet exigeix l'alliberament immediat de tots els presos polítics que hi ha a les presons -Política- 07/11/2017

La formació política local qualifica d'"inaudit" que un govern legítim d'un país sigui empresonat a l'Europa del segle XXI i considera que "és un fet intolerable que mostra les mancances democràtiques del règim que governa l'Estat".

Decidim Ripollet exigeix l'alliberament immediat de tots els presos polítics que hi ha a les presons -Imatge 1-

En el comunicat emès, Decidim Ripollet afirma que el fet que "el legítim govern de la Generalitat estigui empresonat o a l'exili" i que "el país estigui intervingut per un govern central són fets anacrònics que recorden el que podia passar en un règim colonial". Segons la formació política, "Catalunya està sent tractada per part del govern espanyol com si d'una colònia es tractés, menystenint la voluntat de la gent i les institucions escollides que representen la seva voluntat i sotmetent per la força les idees contràries als seus interessos".

Finalitzen el comunicat sumant-se "al clam de milions de conciutadans catalans i espanyols" que exigeix "l'alliberament immediat de tots els presos polítics que hi ha a les presons espanyoles".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal