fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent -Política- 06/11/2017

Fins aconseguir l'alliberament de les 10 persones empresonades fins ara, amb motiu del procés independentista, el Comitè local en Defensa de la República ha fet una crida a la mobilització constant, contundent i pacífica. Aquesta és la consigna sorgida de la xarxa de CDR i que van refrendar divendres, 3 de novembre, en assemblea, just abans de concentrar-se a la plaça de Pere Quart. Allà, després de llegir un manifest per exigir "l'alliberament immediat de tots els presos polítics", l'aixecament de les mesures de l'article 155 i el restabliment de la legalitat catalana, van tallar durant uns minuts la rambla de Sant Esteve.

El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent  -Imatge 1-El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent  -Imatge 2-El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent  -Imatge 3-El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent  -Imatge 4-El CDR Ripollet crida a la mobilització permanent  -Imatge 5-

Es tracta de trencar "aquesta falsa normalitat", diuen des del CDR Ripollet, amb cassolades i concentracions, que han anat repetint des de divendres. Aquest dilluns, 6 de novembre, comença una setmana de mobilitzacions, amb la vista posada a la vaga general del dia 8, que entenen com una "eina de pressió essencial". Aquest mateix dilluns al matí, membres del CDR Ripollet han participat amb el Comitè de Sabadell en una cercavila reivindicativa, amb la que han tallat la C-58. Per dimarts, s'ha convocat a les 20 h a la plaça de Pere Quart, per a fer una enganxada de cartells i informar a veïns i comerços sobre la vaga.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal