fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple crea una comissió per estudiar el model de gestió del servei d'abastiment d'aigua -Plens- 04/10/2017

El Ple Ordinari de setembre, celebrat el dijous 29, va aprovar la creació d'una comissió que ha d'analitzar en tres mesos la gestió del servei d'abastiment d'aigua. La comissió estarà formada per representants de tots els partits amb representació municipals, tècnics i membres d'associacions de veïns. El punt va tenir els vots favorables del PDECAT, ERC i el PSC. El PP hi va votar en contra i C's s'hi va abstenir.

El Ple crea una comissió per estudiar el model de gestió del servei d'abastiment d'aigua -Imatge 1-El Ple crea una comissió per estudiar el model de gestió del servei d'abastiment d'aigua -Imatge 2-

Relacionat amb el punt anterior, totes les formacions polítiques van aprovar una segona pròrroga de la contractació del servei de distribució de l'aigua potable. Es tracta d'una pròrroga que començarà a l'octubre i que tindrà una vigència d'un any o bé fins que es canviï el model de gestió d'aquest servei.

També es va aprovar definitivament la creació de la mercantil que subrogarà el servei de neteja dels equipaments municipals. El punt va tenir el suport d'ERC i el PSC, l'abstenció de C's i el vot contrari del PDECAT i PP.

La sessió plenària va aprovar una esmena al reglament intern de la Policia Local, amb el vot favorable de totes les forces polítiques i l'abstenció del PSC. També va tirar endavant la declaracions d'inversions financerament sostenibles a diverses actuacions municipals. El punt va tenir el suport d'ERC i PP, i l'abstenció de la resta de grups.

També va tenir la llum verda del plenari una modificació de crèdits per un valor de més de 144.000 euros. El punt va tenir el suport d'ERC, PP i el PSC, i les abstencions del PDECAT i C's. En aquesta modificació de crèdit s'inclou l'increment en un 1% de la massa salarial dels treballadors municipal, punt que va ser aprovada per unanimitat. També per unanimitat van ser les festes locals per al 2018, que seran el 21 de maig, pasqua granada, i el 27 d'agost, dilluns de Festa Major.

Un altre punt que es va aprovar va ser el compte general del 2016, el qual és un balanç de la situació econòmica de l'Ajuntament i els seus patronats. Aquest punt va tenir el suport del PDECAT i ERC i les abstencions de la resta de formacions. I per unanimitat es va aprovar definitivament l'ordenança municipal d'establiments i control d'activitats. També es va renunciar a una parada del Mercat Municipal amb el vot favorable de tots els partits i l'abstenció del PDECAT.

S'aproven una moció per una accessibilitat real

Va quedar aprovada per unanimitat la moció d'adhesió a la campanya d'accessibilitat real 2017, promoguda per AFIS (foto 2) i presentada per C's, Decidim i la regidora no adscrita, Mònica Laborda. També va ser aprovada per unanimitat la moció en defensa de la filosofia a l'ensenyament. La tercera moció, en defensa dels funcionaris i treballadors públics municipals, presentada per C's, també va quedar aprovada, amb els vots a favor del PP, C's i PSC i els vots en contra de PDECAT, ERC i Decidim.

E.P./M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal